In Romana     In Engleza
Newsletter
Quartz Matrix - Expertul tau in virtualizare
Quartz Matrix - Expertul tau in virtualizare
Quartz Matrix este VMware Enterprise Partner   Quartz Matrix este Microsoft Gold Certified Partner   Quartz Matrix este IBM Advanced Business Partner   Quartz Matrix este Cisco Select Certified Partner
Media

Comunicat de presa - 6 mai 2010
 
VMware semneaza primul parteneriat Enterprise din regiunea Moldova cu Quartz Matrix

Compania Quartz Matrix este onorata sa primeasca statutul de Solution Provider Enterprise Level Infrastructure Virtualization Competence de la VMware. Aceasta certificare atesta nivelul de competenta necesar incheierii parteneriatului cu cel mai mare furnizor de solutii de virtualizare din lume.
“Cand am initiat acest parteneriat in 2009 ne-am propus sa informam piata de clienti B2B din regiunea Moldova privind avantajele si valoarea adusa de solutiile de virtualizare. Astazi, suntem singura companie din Moldova care are competenta de a implementa tehnologiile VMware si care a primit acest statut. Am demonstrat astfel ca avem expertiza necesara de a oferi consultanta de specialitate clientilor privind alegerea unei solutii personalizate de virtualizare. Beneficiile reale ale acestei tehnologii trebuie sa cladeasca o relatie de incredere cu clientii, pentru ridicarea unor afaceri bazate pe reducerea costurilor de intretinere si operationale IT. “ a declarat Mihai Suchar, Director General Quartz Matrix.
In plus, certificarea obtinuta consolideaza imaginea Quartz Matrix ca furnizor activ de solutii de virtualizare pentru companiile din regiunea Moldovei si ca partener VMware
Virtualizarea este tehnologia care permite utilizatorilor transformarea echipamentelor hardware in software si care permite rularea simultana a mai multor sisteme de operare pe un singur computer, fiecare copie fiind instalata pe o masina virtuala
Principalele beneficii ale virtualizarii sunt reducerea costurilor de intretinere a retelei, disponibilitatea si utilizarea resurselor existente la capacitate maxima si cresterea securitatii.
Conform estimarilor actuale, 5% din toate serverele din lume vor fi virtualizate pana in 2011, aceasta tendinta a pietei fiind prezenta si in Romania.
VMware este liderul global al furnizorilor de solutii de virtualizare. Compania si-a construit statutul prin valoarea adusa clientilor, reducerea costurilor, asigurarea continuitatii afacerii si consolidarea securitatii afacerii. Incepand cu 10 iunie 2009, Quartz Matrix a devenit unul din partenerii oficiali ai companiei VMware, furnizand cu succes solutiile de virtualizare la un nivel inalt de competenta.
Comunicat de presa - 27 martie 2010
Informatiile de afaceri sunt securizate pentru clientii IT
In mediul de business competitiv actual, informatiile si infrastructurile IT prin care sunt transmise acestea sunt amenintate exponential de atacuri, care pot include atat fraudele online, virusii informatici, hacking-ul, spionajul sau sabotajul industrial. Noile tehnologii de virtualizare si stocare cresc si riscurile care afecteaza siguranta informatiei pentru utilizatori.
Compania nationala Quartz Matrix, cu 16 ani de experienta pe piata IT din Romania, a fost certificata ISO 27001:2005, singurul standard care defineste cerintele pentru un Sistem de Management al Securitatii Informatiilor (ISMS).
Standardul ISO/IEC 27001:2005 are la baza trei principii care definesc securitatea informatiei: confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei. Abordarea acestui standard asigura o securitate pe termen lung bazandu-se pe implementarea de politici, proceduri si metode de securitate destinate protejarii informatiilor si resurselor organizatiilor. Prin reducerea la maximum a riscurilor se garanteaza ca sistemul de management este functional si indeplineste cerintele operationale ale companiei si asteptarile ridicate ale clientilor.
“Standardul permite si optimizeaza procesul de selectie a unor masuri adecvate de control, protejeaza datele si informatiile noastre si ale clientilor, ceea ce contribuie la cresterea increderii colaboratorilor si a partilor interesate”, a declarat Directorul General al companiei Quartz Matrix, Mihai Suchar.
Home Despre QM Feedback Contact
Print Bookmark Trimite pe email
copyright © Quartz Matrix | All rights reserved
Nextclass - Facebook Quartz Matrix - Blog Nextclass - Twitter Nextclass - YouTube