In Romana     In Engleza
Newsletter
Quartz Matrix - Expertul tau in virtualizare
Quartz Matrix - Expertul tau in virtualizare
Quartz Matrix este VMware Enterprise Partner   Quartz Matrix este Microsoft Gold Certified Partner   Quartz Matrix este IBM Advanced Business Partner   Quartz Matrix este Cisco Select Certified Partner
Despre QM

Quartz Matrix este compania nationala care, prin experienta de 16 ani pe piata business-to-business, aduce VALOARE clientilor prin solutii integrate de business, servicii personalizate IT si suport tehnic acreditat. Certificarile obtinute, ISO 9001:2001 de management al calitatii, ISO 14001:2005 de management al mediului, ISO 18001:2008 de management al securitatii si sanatatii in munca (OHSAS) si ISO 27001:2005 de management al securitatii informatiilor, sunt o confirmare a profesionalismului si a dedicarii manifestate de specialistii nostri in dezvoltarea de solutii business la standarde internationale.

Echipa Quartz Matrix, elementul central in filosofia de imagine a companiei, este formata din consultanti, proiectanti si specialisti in cercetare-dezvoltare, care a propulsat firma pe locul 4 in Clasamentul Consiliului National al IMM-urilor din Romania in 2009, pe domeniul IT&C. In acelasi an, Quartz Matrix a fost selectata in categoria celor mai sigure companii din Romania, de catre firma de evaluare a riscului de credit international Coface, raspunzatoare pentru analiza si inaintarea rapoartelor de tara catre UE. Solutiile proprii dezvoltate de Quartz Matrix, ProLang®–laborator fonetic digital, STS–sistem de traducere simultana, DigiTrafic®–contorizare flux persoane si E-Net–sistem de management energetic, au primit recunoastere nationala prin onorul “Marca de Aur” la Expozitia “Fabricat in Romania”, pe parcursul a 10 ani de cercetare.
 
Suntem parteneri de incredere ai celor mai mari experti mondiali in domeniul tehnologiei informatiei, alianta care s-a concretizat in certificarile: Microsoft Gold Certified Partner, VMware Enterprise Partner, IBM Advanced Business Partner, Cisco Select Certified Partner, HP Preferred Partner, Lenovo Premium Business Partner, IBM Warranty Service Provider, Microsoft Small Business Specialist, Intel Channel Partner, Elo Digital Office Partner.
 
 
Quartz Matrix e mai mult decat IT, e business 100%. Ne bazam pe 5 directii de competenta:
 
Quartz Matrix – Solutii IT&C – infrastructura, software si servicii integrate
NetDeTek – Solutii de securitate si comunicatii
Senys – Solutii industriale – management energetic si urmarire utilitati
CounTek – Solutii fiscale – solutii pentru retail, depozite si HoReCa
NextClass– Solutii educationale – solutii pentru invatamant interactiv
  
 
Quartz Matrix vrea sa demonstreze clientilor si partenerilor sai implicarea activa in derularea unor proiecte competitive. Cele 5 divizii proiecteaza solutiile complete de care aveti nevoie, de la analiza si dimensionarea solutiilor pana la mentenanta / service, motiv pentru care suntem onorati sa va devenim PARTENERI.
 

Home Despre QM Feedback Contact
Print Bookmark Trimite pe email
copyright © Quartz Matrix | All rights reserved
Nextclass - Facebook Quartz Matrix - Blog Nextclass - Twitter Nextclass - YouTube